Wifi opkald

Tal via dit Internet med wifi opkald i stedet for via mobilnettet. Du kan her tjekke om din mobiltelefon understøtter Wifi opkald.

VoWifi - opkald over Wifi
KOMMER SNART – Hvis du vil kontaktes af os når det er lanceret så kan du sende os din info på dandial@dandial.dk og vi vil underrette dig så snart vi har godt nyt

Nu er det snart muligt at tale via din Internetforbindelse i stedet for via mobilnettet. Det er især en fordel de steder, hvor den indendørs mobildækning er forringet pga. beton, stålkonstruktioner eller tykke glasvægge. I mange tilfælde vil du opleve en markant bedre lydkvalitet, når du taler via via wifi opkald.

Hvis du har et abonnement med fri tale er det inkluderet i abonnementet. Betaler du efter forbrug, koster et opkald det samme, som et almindeligt mobilopkald.

For at benytte det skal du have en stabil Internetforbindelse, og din mobil skal understøtte wifi opkald. Endelig skal du slå det til i mobiltelefonens menu.

Når du har aktiveret det vil din mobil automatisk benytte det net, der er bedst. Er wifi det bedste netværk, vælger mobilen det. Selvfølgelig forudsat, at mobilen kender netværket.

Hvis du bevæger dig ud af dækningsområdet, vil en igangværende samtale bestå, hvis der er 4G dækning i området. Er der udelukkende 2G eller 3G vil samtalen blive afbrudt, når du forlader wifi dækningen.

Tilsvarende vil en 4G samtale ”skifte” over til wifi, når du bevæger dig ind i wifi’ens dækningsområde.

Hvis du vil kontaktes af os når det er lanceret så kan sende os din info på dandial@dandial.dk og vi vil underrette dig så snart vi har godt nyt.