Hvorfor vælge en DanDial Networks teleløsning

Gode grunde til at vælge en teleløsning fra DanDial Networks

Smart, nem og funktionel teleløsning

I får en skræddersyet professionel teleløsning og bliver ordentlig klædt på til at bruge de mange smarte funktioner, der hjælper jer i jeres travle hverdag. Det er vigtigt for os, at vores telefonløsning opleves professionel af jeres kunder og samtidig minimerer risikoen for mistede opkald og lange svartider.

Personlig koordinator

I får en fast kontaktperson, som koordinerer implementeringen af jeres nye løsning fra start til slut. F.eks. med flytning af jeres numre, valg af abonnementer og design af jeres nye setup. Det synes vi er vigtigt, og det giver jer tryghed.

Kundeservice med stort K

En af de ting vores kunder vægter højest hos os er god kundeservice. Vi synes, det er helt naturligt, at en voksen fagperson svarer dit opkald inden for 5 sekunder. Ingen lange køer eller tastemenuer. Vore medarbejdere er dygtige, erfarne og lægger sig altid i selen for at løse en opgave med et smil, effektivt og til kundens fulde tilfredshed.

Ingen binding og ingen bøvl

I kan lave en aftale med DanDial Networks helt uden binding. Vi er derfor forpligtet til at levere god kvalitet samt personlig og effektiv kundeservice hver eneste dag for at fastholde vore gode kunder og tiltrække nye loyale kunder.

Kvalitet

Vi har en af markedets mest driftsikre egenudviklede platforme. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og benytter Danmarks bedste mobilnet fra TDC. Kun det bedste er nemlig godt nok til vores kunder. Gode priser og fantastisk kvalitet går hånd i hånd hos os.

Læs mere om vores brede udbud af forskellige typer teleløsninger her

“Vi har været kunde hos DanDial i mange år med flere generationer af telefoniløsninger, og det har altid spillet max. Vi får glimrende service, både on-site og over telefonen – det er de samme personer, vi taler med hver gang, og det giver tryghed”
Jan Sejr, Holst Shipping
“Løberen er en butikskæde med 8 butikker og et hovedkontor, som søgte en moderne, professionel og billig telefonløsning. Kort og godt...det har DanDial leveret!”
Claus Brun Stallknecht, Direktør, Løberen
“Jeg synes, at vi får rigtig god, personlig service, og at DanDial er meget tilgængelige, når de kontaktes. Løsningen fungerer rigtig fint. De bedste anbefalinger herfra ”
Karen-Marie Hovmøller, Advokat, Hovmøller og Thorup Advokatfirma
“Vi havde for nylig skiftet til et nyt selskab som ikke kunne leve op til det de lovede/vores forventninger. Via DanDial har vi fået et system, der virker og som vi kan finde ud af at bruge ”
Britta Lyngsø, Bilhuset Esbjerg
“Dejligt med personlig betjening som kan tage action i stedet for 10 forskellige led, som hele tiden sender aben videre til næste led uden, at der sker noget.”
Anders Holm, Junget
Referencer