Handover imellem netværk

Handover oversigten viser om en igangværende samtale automatisk fortsætter eller afbrydes, når man skifter fra et netværk til et andet.

JA = samtalen fortsætter
NEJ = samtalen afbrydes

“Vi har været kunde hos DanDial i mange år med flere generationer af telefoniløsninger, og det har altid spillet max. Vi får glimrende service, både on-site og over telefonen – det er de samme personer, vi taler med hver gang, og det giver tryghed”
Jan Sejr, Holst Shipping
“Efter to mislykkedes forsøg hos forskellige udbydere, blev tredje gang lykkens gang, da vi endte hos DanDial. ”
Henrik Thomsen, Økonomichef, NDE-Ketner
“Jeg vil klart anbefale DanDial, hvis man ønsker en fast løsning, hvor stabilitet og service er i højsædet ”
René Nielsen, Istobal
“Vi har gennem mange år været kunder hos DanDial og i forbindelse med udvidelse af praksis, lå det lige for at udvide gennem DanDial”
Pernille Junge, Lægerne Hansen & Junge
“Løberen er en butikskæde med 8 butikker og et hovedkontor, som søgte en moderne, professionel og billig telefonløsning. Kort og godt...det har DanDial leveret!”
Claus Brun Stallknecht, Direktør, Løberen
“Lægger du vægt på nærvær og integritet fremfor endeløse omstillinger og/eller timevis i kø til endnu en ny medarbejder, så kan vi på det varmeste anbefale dig at tage kontakt til DanDial ”
Jakob Tordal Bols, Yodaway
“Jeg synes, at vi får rigtig god, personlig service, og at DanDial er meget tilgængelige, når de kontaktes. Løsningen fungerer rigtig fint. De bedste anbefalinger herfra ”
Karen-Marie Hovmøller, Advokat, Hovmøller og Thorup Advokatfirma
“Vi havde for nylig skiftet til et nyt selskab som ikke kunne leve op til det de lovede/vores forventninger. Via DanDial har vi fået et system, der virker og som vi kan finde ud af at bruge ”
Britta Lyngsø, Bilhuset Esbjerg
“God kundeservice - og altid rart og imødekommende personale, uanset hvem man er i kontakt med hos DanDial. Nærværende i samarbejdet og positive og hjælpsomme medarbejdere. ”
Betina Winther Rasmussen, ED A/S
“Dejligt med personlig betjening som kan tage action i stedet for 10 forskellige led, som hele tiden sender aben videre til næste led uden, at der sker noget.”
Anders Holm, Junget