Softphone til pc og mobil

Softphone

En softphone er et softwareprogram til telefonopkald via Internettet som installeres på din mobiltelefon eller din computer.

Få en softphone og ring til IP telefoni priser. Alt det kræver er implementering af en simpel applikation, en fornuftig internetforbindelse og eventuelt et godt headset.

Softphonen installeres på din PC eller mobil, og den kan bruges alle steder, hvor der er en stabil internetforbindelse, også i udlandet.

Installerer du softphonen på din mobil eller PC, ringer du til fastnetpriser, som typisk er noget billigere end mobil.

Fordele ved at have en softphone

Med en softphone kan du ringe fra steder, hvor mobilsignalet ikke er godt. Du kan derfor med fordel supplere din mobil med en softphone.

Hvis du har en smartphone, kan du have firma- og privat løsning på samme mobil. I arbejdssituationer kan du benytte softphonen, som får sit eget 8-cifrede nummer. Mobiltelefonen benyttes privat og herved undgår du at blive beskattet af telefoni.

Integration med iPCLOUD

Softphonen integreres med jeres iPClOUD løsning på lige fod med eventuelle mobil- og eller IP telefoner. Selv om du vælger udelukkende at benytte softphones, vil du stadig have adgang til et professionelt omstillingssystem med hovednummer, velkomstbesked, køer, åbningstider og tast selv menu og meget mere.

Er du interesseret i at høre mere om vores softphone løsning så kontakt os på telefon 70122212 eller skriv til os på dandial@dandial.dk