Reference kunder

Her kan I læse lidt om hvad vores kunder har at sige om os. Vi sætter altid stor pris på at høre hvad vores kunder syntes om os. Feedback fra kunder er vigtigt da vi altid gerne vil forbedre os. Vi mener selv at denne tilgangsvinkel er optimal for både vores nuværende kunder til som kommende kunder.

Her kan I læse hvad de siger om DanDial

Reference kunder - Holst Shipping

“Vi har været kunde hos DanDial i mange år. Vi har haft flere generationer af telefoniløsninger, og det har altid spillet max.

Vi får glimrende service, både on-site og over telefonen – det er de samme personer, vi taler med hver gang, og det giver tryghed”

Jan Sejr, Holst Shipping

Reference Kunder NDE/Ketner

“Vi havde gennem længere tid været på jagt efter et telefonsystem, som kunne opfylde vores ønsker. Efter to mislykkedes forsøg hos forskellige udbydere, blev tredje gang lykkens gang, da vi endte hos DanDial.

Vi har nu fået et meget brugervenligt system, som opfylder vores ønsker. De muligheder der er for personligt set-up i samspil med den samlede løsning fungerer upåklageligt. Det er nemt både for bruger og superbruger i dagligdagen og ændringer i ringekøer mv. foretages nemt og hurtigt.

Skulle det være nødvendigt at tage kontakt til support bliver henvendelser klaret hurtigt og professionelt. Vi kan klart anbefale DanDial”

Henrik Thomsen, NDE-Ketner

Reference Kunder - Istobal

”Vi havde store udfordringer med dækningen fra vores tidligere udbyder – vi er afhængige af at kunne køre fra Nordjylland til Nordsjælland uden at miste forbindelsen. Tilliden til DanDial var der med det samme.

Vi er yderst tilfredse med DanDials måde at løse opgaverne på. Kerneydelsen – telefoni – i vores tilfælde er som forventet. Det spiller max! Desuden er support hurtig og altid smilende og regningerne er ikke fejlbefængte som vi desværre har oplevet ved tidligere udbydere.

Telefoni er ikke en post, hvorpå vi ønsker at bruge vores tid – vi gør i stedet det vi er gode til og DanDial gør det de er gode til. Jeg vil klart anbefale DanDial hvis man ønsker en fast løsning hvor stabilitet og service er i højsædet.”

René Nielsen, Istobal

Reference Kunder - Løberen

“Jeg er overrasket! Løberen er en butikskæde med 8 butikker og et hovedkontor, som søgte en moderne, professionel og billig telefonløsning. Kort og godt…det har DanDial leveret! Fra mit første møde med sælger Jesper, til projektkoordineringen med Susanne, til opsætning og ibrugtagning med tekniker Ove. Alt har fungeret, tidsplaner har holdt og småjusteringer er efterfølgende blevet ordnet lynhurtigt.”

Claus Brun Stallknecht, Direktør, Løberen

Reference Kunder - Yodaway

”Yodaway udvikler software til robotter og tablets, til b.la. tilfredshedundersøgelser i detail, som kan se alder og køn på de besøgende.

Flere løsninger på markedet er afhængige af til tider ustabilt wifi elller slet ingen forbindelse. Yodaway Smartpoint genererer en stor mængde data, Vi havde derfor behov for en professionel samarbejdspartner på løsning til både til vores robotter og Smartpoint (tablets) løsninger, og blev af flere anbefalet at rette henvendelse til DanDial.

Vi rettede henvendelse til DanDial, og blev mødt af en professionel velvilje til at imødekomme vores ønsker og behov. Det var vigtigt for Yodaway, at vi kunne tale med en medarbejder som tog sig af sagen fra start til slut. De andre selskaber vi havde kontakt til, kunne enten ikke løse opgaven eller også havnede vi et hav af omstillinger og pausemusik.

Alle Yodaway’s løsninger leveres nu m. 4G sim løsning fra DanDial, og vi leverer derved et super agilt og driftsikkert produkt!

Lægger du vægt på nærvær og integritet fremfor endeløse omstillinger og/eller timevis i kø til endnu en ny medarbejder, så kan vi på det varmeste anbefale dig/Jer at tage kontakt til DanDial.”

Jakob Tordal Bols, Yodaway

Reference Kunder - Hovmøller & Thorup

”DanDial har altid stået til rådighed i forbindelse med ændringer, programmering af nye brugere, opsætning, udfald – primært forårsaget af TDC – samt alt, hvad denne service indebærer. Det er aldrig et problem, hurtigt at blive viderestillet til en kompetent medarbejder, der kan afhjælpe diverse problemer. IP opsætningen fungerer rigtig fint og får den bedste anbefaling med herfra. Jeg synes, at vi får meget god personlig service, og at de er meget tilgængelige, når de kontaktes.”

Karen-Marie Hovmøller, Advokat, Hovmøller og Thorup Advokatfirma

Bilhuset Esbjerg

”Vi faldt tilfældigt over DanDial på nettet, da vi havde for nylig var skiftet til et nyt selskab som ikke kunne leve op til det de lovede/vores forventninger. DanDial har hjulpet os til at vores mobil løsning fungere som det skal med valg af forskellige grupper og omstillingsbord.

Via DanDial har vi fået et system der virker og som vi kan finde ud af at bruge. Ved anbefaling af DanDial vil vi især fremhæve den personlige kontakt og besøg til hjælp af opstart.”

Britta Lyngsø, Bilhuset Esbjerg