Nyheder

Her kan I læse nyheder om hvad der sker i DanDial Networks regi. Så snart der kommer nye features eller relevante emner, kan I læse det her.

Vi benytter Danmarks bedste mobilnet

Kun det bedste er godt nok til vores kunder! Her kommer en af de gode nyheder. For 5. år i træk har Teknoklogisk Institut kåret TDCs mobilnet som det suverænt bedste i Danmark. Læs mere her.

Styr Jeres åbningstider på telefonerne via Google My Business

Nyeder - Google My Business integration

Som én af de seneste nyheder har vores udviklingsafdeling udviklet en integration imellem Google My Business og iPCLOUD, der gør det muligt at synkronisere telefonisystemets åbningstider via åbningstidsangivelsen i Google My Business.

Så er der kun ét sted I skal ind og rette, hvis I ændrer åbningstiderne.

Google My Business integrationen er en helt unik feature som kun findes på iPCLOUD teleløsningen. Læs mere om iPCLOUD løsningen her.

I kan oprette en Google My Business gratis her

Ønsker I at få en integration til iPCLOUD så tøv ikke med at kontakte os på 70122212 eller dandial@dandial.dk

Automatisk til- og framelding af køer på tid

iPCLOUD kan nu automatisk melde dig ind og ud af køer på bestemte tidspunkter. Dette er styret med en kalender integration, hvor man plotter tidspunkter ind for hvornår ens profiler skal benyttes.

En profil kan være tilknyttet flere køer samtidigt. Ligeledes kan man for eksempel have en profil der hedder “Møde”, som automatisk melder vedkommende ud af alle køer, så man ikke forstyrres under møder.

Se for eksempel dette eksempel, hvor vedkommende har valgt at modtage både direkte og køkald på bordtelefonen i profilen “Kontor” og kaldene går ind på mobiltelefonen, når profilen “Frokost” benyttes. Herudover meldes telefonerne automatisk ud af alle køer, når medarbejderen har fyraften. 

Nyheder - Automatisk tidsstyring

Ja, der er mange varianter, som kan gøre jeres arbejdsdag meget nemmere, ved at I ikke længere behøver manuelt at skulle til- og afmelde bordtelefoner og mobiltelefoner diverse køer.

TDC opgraderer deres mobilmaster

TDC er ved at opgradere alle deres mobilmaster på grund af 5G og skift af netværksleverandør. Opgraderingen af en mobilmast varer ca. 1 dag, og den periode vil mobilsignalet i området være helt eller delvist ude af drift. Se her hvornår mobilmasten i nærheden af dig skiftes.

Kan du ikke finde dit postnummer, er opgraderingen måske allerede sket eller også ligger opgraderingen lidt ude i fremtiden, hvorfor datoen endnu ikke er offentliggjort.

Hvad med EU-roaming, når vi besøger UK?

Som bekendt trådte Storbritannien ud af EU den 31-01-2020. Det forlyder i den britiske presse, at der vil være en overgangsperiode til udgangen af 2020, hvor man stadig kan ”roam like home”, når man bruger sin danske mobiltelefon i UK.  

Vi har ikke modtaget nogen officiel information fra Energistyrelsen, men vi holder øje med situationen og holder jer opdateret. Men indtil videre kan du altså bruge din mobil i UK som hidtil.