Nyheder

Her kan I læse nyheder om hvad der sker i DanDial Networks regi. Så snart der kommer nye features eller andre relevante nyheder, kan I læse det her.

TDC er først med 5G i Danmark

5G i Danmark

Vi er stolte af at fortælle, at TDC bliver det første teleselskab i Danmark, der tilbyder 5G.

Den 9. september 2020 bliver det muligt at benytte 5G i København, Odense, Aarhus og Helsingør, og kort tid efter følger andre danske byer med. Inden udgangen af september forventer TDC, at 80% af Danmark har adgang til 5G, og ved årets udgang kan 90% få adgang.

De fleste af os, skal dog have ny mobiltelefon for at benytte 5G teknologien. Indtil videre er der nemlig kun ganske få mobiltelefoner, der understøtter 5G – primært enkelte Samsung og Huawei telefoner, men flere følger efter senere på året. Bl.a. iPhones.

Refurbished iPhones

Spar penge på at købe en refurbished iPhone. Vores samarbejdspartner Kosmos Renew har specialiseret sig i Refurbished og brugt Apple udstyr til markedets bedste priser. Læs mere her

Mobilbranchen i tal

Med udgangen af 2019 var der 8,4 mio. aktive sim-kort i Danmark. Hele 39% af sim-kortene benyttede TDC’s mobilnet.
Danskerne sendte 5,3 mia. sms i 2019 og 284 mio. mms. I gennemsnit brugte vi 9,5 GB data om måneden.

Få et guldnummerfastnet eller mobil

Er I en nystartet virksomhed som ønsker et letgenkendligt hovednummer, eller vil I have et ekstraordinært godt mobilnummer, så tjek vores udvalg af guldnumre

Hjemmearbejdspladser i disse Coronatider

Set i lyset af situationen i øjeblikket, kan vi oplyse, at det er nemt at få oprettet hjemmearbejdspladser, så medarbejdere kan hjælpe med at besvare opkald til firmaet og stille kald om til kolleger, selv om de arbejder fra privatadressen.
Skriv en mail til os på dandial@dandial.dk om, hvilke medarbejdere, der har behov for en hjemmearbejdsplads, og I vil blive kontaktet af en tekniker.

Telefonmøder – et godt supplement til fysiske møder

En nem og effektiv måde at holde møde på, er via telefonmøder. Specielt i disse tider, hvor den fysiske kontakt begrænses.

I får tildelt et telefonnummer med en valgfri pin-kode, som mødedeltagerne ringer til på et aftalt tidspunkt. Der kan være et ubegrænset antal mødedetagere.

Kontakt os på dandial@dandial.dk eller 70122212, og vi opretter mødetelefonen med det samme.

Oprettelse: 0 kr. (normalpris 250 kr.)
Månedligt abonnement: 89 kr.

DET KOSTER IKKE EKSTRA AT RINGE TIL EN MØDETELEFON HOS OS. Normalt er mødetelefoner ret dyre at benytte.
Ingen binding

Vi benytter Danmarks bedste mobilnet

Her er en af de rigtigt gode nyheder. Kun det bedste er godt nok til vores kunder! For 5. år i træk har Teknoklogisk Institut kåret TDCs mobilnet som det suverænt bedste i Danmark.

Styr Jeres åbningstider på telefonerne via Google My Business

Nyeder - Google My Business integration

Som én af de seneste nyheder har vores udviklingsafdeling udviklet en integration imellem Google My Business og iPCLOUD, der gør det muligt at synkronisere telefonisystemets åbningstider via åbningstidsangivelsen i Google My Business.

Så er der kun ét sted I skal ind og rette, hvis I ændrer åbningstiderne. Eller hvis I skal ind og mærke ferie/helligdage af.

Google My Business integrationen er en helt unik feature som kun findes på iPCLOUD teleløsningen. Læs mere om iPCLOUD hosted telefoni

I kan oprette en Google My Business konto gratis. Klik på linket og læs mere.

Ønsker I at få en integration til iPCLOUD så tøv ikke med at kontakte os på 70122212 eller dandial@dandial.dk

Automatisk til- og framelding af køer på tid

iPCLOUD kan nu automatisk melde dig ind og ud af køer på bestemte tidspunkter. Dette er styret med en kalender integration, hvor man plotter tidspunkter ind for, hvornår ens profiler skal benyttes.

En profil kan være tilknyttet flere køer samtidigt. Ligeledes kan man for eksempel have en profil der hedder “Møde”, som automatisk melder vedkommende ud af alle køer, så man ikke forstyrres under møder.

Se for eksempel dette eksempel, hvor vedkommende har valgt at modtage både direkte og køkald på bordtelefonen i profilen “Kontor” og kaldene går ind på mobiltelefonen, når profilen “Frokost” benyttes. Herudover meldes telefonerne automatisk ud af alle køer, når medarbejderen har fyraften. 

Nyheder - Automatisk tidsstyring

Ja, der er mange varianter, som kan gøre jeres arbejdsdag meget nemmere, ved at I ikke længere behøver manuelt at skulle til- og afmelde bordtelefoner og mobiltelefoner diverse køer.

TDC opgraderer deres mobilmaster

TDC er ved at opgradere alle deres mobilmaster på grund af 5G og skift af netværksleverandør. Opgraderingen af en mobilmast varer ca. 1 dag, og den periode vil mobilsignalet i området være helt eller delvist ude af drift. Se her hvornår mobilmasten i nærheden af dig skiftes.

Kan du ikke finde din by, er opgraderingen måske allerede sket eller også ligger opgraderingen lidt ude i fremtiden, hvorfor datoen endnu ikke er offentliggjort.

Hvad med EU-roaming, når vi besøger UK?

Som bekendt trådte Storbritannien ud af EU den 31-01-2020. Det forlyder i den britiske presse, at der vil være en overgangsperiode til udgangen af 2020, hvor man stadig kan ”roam like home”, når man bruger sin danske mobiltelefon i UK.  

Vi har ikke modtaget nogen officiel information fra Energistyrelsen, men vi holder øje med nyheder om situationen og holder jer opdateret. Men indtil videre kan du altså bruge din mobil i UK som hidtil.