Danmarks bedste mobilnet

Danmarks bedste mobilnet - TDC

Bedste mobilnet i test

Vi benytter Danmarks bedste mobilnet, nemlig TDC’s som er bedst i test for 5. år i træk! Det er Teknologisk Institut, som hvert år tester mobildækningen på 500 tilfældigt udvalgte lokationer rundt om i landet. TDC’s netværk er en klar etter i forhold til de øvrige danske mobilnet.

Analyser

Analyseinstituttet P3 har også testet TDC Group’s netværk, og resultatet er “Bedst i test” i hele Danmark. Instituttet har målt på både dækning, HD-streaming, stabilitet og kapacitet for at sætte tal på alle de ting, der betyder mest for dig som kunde i dagligdagen. Se resultaterne i rapporten her.

Bedste netværk
Bedste netværk 5. år i træk
Teknologisk institut rapport
Rapport fra Teknologisk Institut
Dækningskort
Her kan du tjekke din dækning

Resume af rapporten fra Teknologisk Institut

TDC NET har på landsplan den bedste samlede mobilnetværksoplevelse

3 er rykket fra en fjerdeplads op på andenpladsen og er nu foran Telenor og Telia. 3 indgik i februar 2019 en roamingaftale med TDC NET, der især betyder bedre dækning i yderområderne. Tidligere havde 3 en roamingaftale med Telia.

Der er for første gang i 6 år konstateret en ganske lille tilbagegang i downloadtiderne for TDC NET, Telenor og Telia, som ikke vil
kunne mærkes i praksis.

Almindelige mobiltelefonsamtaler er tæt på fejlfri. Der ikke statistisk målbare forskelle mellem TDC NET, Telenor og Telia og 3.
Forskelle i forhold til tidligere undersøgelser kan bero på statistiske tilfældigheder

Alle 4 teleselskaber har forbedret adgangen til 4G. For 3 er forbedringen markant grundet samarbejdet med TDC.

TDC NET er på landsplan hurtigere til download og upload end Telenor, Telia og 3.

Alle 4 teleselskaber har forbedret uploadtiderne. For TDC NET, Telenor og Telia er uploadtiderne nu på samme niveau som downloadtider.

TDC NETs download og upload er mere fejlfri end Telenor, Telia og 3