Google My Business integration

Styr Jeres åbningstider på telefonerne via Google My Business

Nyeder - Google My Business integration med iPCLOUD telefoni PBX

Som én af de seneste nyheder har vores udviklingsafdeling udviklet en integration imellem Google My Business og iPCLOUD firmatelefoni løsning. Denne gør det muligt at synkronisere telefonisystemets åbningstider via åbningstidsangivelsen hos Google.

Så er der kun ét sted I skal ind og rette, hvis I ændrer åbningstiderne. Eller hvis I for eksempel skal ind og mærke ferie/helligdage. Afmærker I nogle feriedage hos Google så sørger integrationen for at telesystemet også går på lukket svar.

Google integrationen er en helt unik feature som kun findes på iPCLOUD telefoniløsningen. Det vil være en kæmpe fordel for mange virksomheder at have den sikkerhed at hvis de ændrer firmaets åbningstider på Google. Så følger telesystemets åbningstider med uden at man skal ind og lave ændringer i flere systemer.

Læs mere her om iPCLOUD erhvervstelefoni

Mere information om iPCLOUD integrationen

Googles service er et gratis værktøj, som giver dig mulighed for at promovere din virksomhedsprofil og dit website på Google Søgninger. Via din Google My Business profil kan du få vist jeres firma oplysninger og interagere med jeres kundeportefølje. I kan også uploade opdateringer og billeder af din virksomhedsprofil samt promovere nyheder og produkter.

I kan oprette en konto gratis konto her

Ønsker I at få en integration til iPCLOUD firmatelefoni så tøv ikke med at kontakte os på 70122212 eller dandial@dandial.dk. Da det ikke tager lang tid for vores teknikere at sætte integrationen op.