Web app til iPCLOUD

Vi har udviklet en smart iPCLOUD web app, der gør det nemt at være en del af et professionelt telesystem. Specielt hvis man er på farten eller udelukkende har en mobiltelefon.

iPCLOUD web app kan bruges, uanset hvilken telefon eller PC du har, og så er den nem at bruge.

IPCloud Web app giver dig et unikt overblik over din virksomheds telefoniløsning samt mange muligheder som for eksempel at interagere med kolleger, omstille kald, aflytte telefonsvarer, til- afmelde sig køer og meget mere som vi vil gennemgå i følgende manual.


IPcloud Web app findes i 2 versioner. En til mobil og én til Desktop på en PC. Det er det samme login som bruges på begge varienter. Starter du webapp’en op i en browser på en PC er Desktop versionen automatisk valgt og omvendt fra en mobiltelefon. Inde i Appen kan der skiftes imellem de to varianter. Så har du mulighed for både at få et overblik over dine kollegers status, køer og telefonsvarer blandt mere både når du er på farten som på kontoret.

iPCLOUD web app

Med iPCLOUD Web app får du

  • Nem om- og viderestilling af opkald via iPCLOUD web app
  • Hurtigt overblik over, om dine kolleger er ledige eller optaget på telefonen
  • Nem adgang til betjening af telefonsvareren. Aflyt og slet gamle beskeder fra interface på enten mobil telefon eller computeren.
  • Nem adgang til at melde ind og ud af køer. God feature hvis man lige har glemt at melde sig ud, hvis man for eksempel holder fri en dag før tid.
  • Hurtigt overblik over, hvem der er tilmeldt køen
  • Nemt at skifte mellem profiler. Profiler kan være Arbejdsprofil, I møde profil, Har fri profil eller Ferie profil. Det er helt op til brugeren at oprette sine profiler.
  • Vælg hvilket nummer du vil vise, når du ringer ud (mobil, fastnet, hovednummer eller blank)

Læs mere om vore iPCLOUD hosted IP og mobil telefoni løsning her

Her kan I logge ind på app.ipcloud.dk