Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Mobiltelefoni


10 grunde til at vælge mobil telefoni fra DanDial Networks

 

Abonnementer og erhvervspakker skræddersyet til jeres behov

Ingen binding. Vi vil hellere I bliver fordi I er glade for jeres DanDial løsning.

Abonnementer fra 0 kr.

Danmarks bedste dækning via TDCs netværk

Unik webadgang til detaljerede forbrugsoversigter, web sms m.m.

Personlig kontaktperson hos DanDial Networks

Hurtig support og Danmarks bedste kundeservice

Sekundtaksering

Mulighed for tilvalg af billigere udlandspriser

I kan beholde jeres nuværende numre. Vi flytter dem i løbet af få dage.Vi kan simpelthen ikke komme på en eneste grund til hvorfor I    ikke skulle vælge os, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på 70122212.


Se hvordan dækningen er i netop jeres område:
  

Forbrug i udlandet (Roaming)


Som hovedregel kan kundens mobiltelefon benyttes i udlandet hos de udenlandske teleudbydere, som DanDials leverandør TDC har indgået aftaler med. Der kan være enkelte lande, hvor TDC ikke har nogen roamingaftale..

Her kan du se hvilke operatører TDC samarbejder med i udlandet - Klik her

DanDial er uden ansvar for dækning, kvalitet, sikkerhed og udbud af tjenester mv. i udenlandske mobilnet.

”Only DK” abonnementer og Datadelingskort DK kan ikke benyttes i udlandet og det samme gælder abonnementer, som slutkunden selv har valgt at få spærret for roaming. Endelig kan slutbrugeren selv have frakoblet mulighed for roaming via sin mobiltelefon.

Opkald fra Danmark til EU er ikke omfattet af de nye EU Roaming regler. Opkald til udlandet afregnes som hidtil.
 

Roaming i EU


Efter 15/6-2017 takseres forbrug i EU (inkl. Norge, Island, Schweiz og Lichtenstein) på samme måde, som hvis forbruget var sket i Danmark. Hvis slutkunden har talepakke på sit abonnement, vil den kunne anvendes i EU på lige vilkår, som hvis opkaldene var foretaget i Danmark.

Det samme er tilfældet med afsendte SMS og MMS. Har slutkunden forbrugsafregnet tale i stedet for en pakke, afregnes forbrug i EU til samme priser som i Danmark. Brugeren betaler ikke for at modtage opkald fra Danmark i EU, ligesom brugeren heller ikke betaler for at modtage SMS og MMS fra Danmark.

Her kan du se en samlet oversigt over de lande, der er omfattet af de nye EU roaming regler.

Belgien 
Bulgarien 
Cypern (Græsk) 
Estland 
England 
Finland 
Frankrig
Færøerne
Grækenland
Grønland
Holland 
Irland 
Island 
Italien
Kroatien
Letland 
Liechtenstein
Litauen 
Luxembourg
Malta
Nordirland
Norge 
Polen
Portugal
Rumænien
Schweiz 
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Wales
Østrig

Mobildata anvendt i EU afregnes i princippet på tilsvarende vis som i Danmark. Har  slutbrugeren en datapakke, vil mobildata brugt i EU blive fratrukket slutbrugerens disponible datapakke på tilsvarende vis, som hvis dataforbruget var anvendt i Danmark. Har brugeren ikke en dansk datapakke, er det ikke muligt at benytte dataroaming i EU og øvrige lande.

I forbindelse med mobildataforbrug i EU er der dog visse fair-use regler. Om hele slutbrugerens datapakke kan forbruges i EU uden merbetaling, beregnes ud fra brugerens aktuelle abonnementspris samt størrelsen af datapakken. Den givne formel fra EU lyder - Abonnementspris (PBX modul ikke medregnet) x 2 / Den fastsatte pris på GB i EU (Kr. 33,54). Det tal der fremkommer er det antal GB du må bruge i EU-lande uden for Danmark.

Når 80% af den disponible EU dataroaming mængde er brugt, vil brugeren modtage en notifikations-SMS. Når 100% af den disponible datamængde i EU er brugt, vil brugeren modtage endnu en notifikations-SMS med meddelelse om, at evt. merdataforbrug ud over fairuse grænsen vil blive takseret 5,59 øre pr. MB ekskl. moms.

Hvis al eller størstedelen af brugerens mobilforbrug, målt over en 4 måneders periode, anvendes i et andet EU-land frem for Danmark eller såfremt forbruget i udlandet er uforholdsmæssigt højt i forhold til det danske forbrug, vil brugeren blive kontaktet af DanDial. Fortsætter forbruget uændret i EU herefter, vil brugeren blive takseret for EU-forbruget (både tale, SMS, MMS og data). I yderste tilfælde kan DanDial spærre abonnementet for adgang til roaming.

Det er ikke tilladt at bruge SIM-kort fra DanDial til andet end periodiske rejser til EU. Hvis en slutbruger opholder sig permanent eller hovedsageligt i et andet EU end Danmark, vil slutbrugeren blive opkrævet EU-tillæg for tale, SMS, MMS og data. DanDial har endvidere ret til at spærre SIM-kortet for roaming, hvis forbrugsmønstret trods henvendelsen fra DanDial, ikke ændrer sig.
 

Roaming udenfor EU


Priserne for roaming i andre lande end EU ændres ikke pr. 15/6-2017. I kan se priserne her
 

Only DK abonnementer


Hvis en bruger med et Only DK abonnement, ønsker at ændre til et andet abonnement, hvor der er mulighed for roaming, kan dette gøres for en periode på minimum 6 måneder. Abonnementsændringen fra Only DK til et roamingabonnement kan kun gennemføres, imens SIM-kortet befinder i Danmark.