ISDN udgår i December 2021

ISDN Udfases af TDC i December 2021
ISDN Udfases af TDC i December 2021

Behold dit telesystem, selv om ISDN forbindelserne udgår i år

TDC har valgt at udfase ISDN-forbindelserne den 31-12-2021 til stor ærgrelse og bekymring for mange af jer tusinder af virksomheder, der har et ISDN telesystem. For I bliver tvunget til et teknologiskift og ny hardware, selv om mange af jer i virkeligheden er yderst tilfredse med jeres ISDN-telesystem.

DanDial Networks kan hjælpe jer med en løsning!

Vi kan opgradere jeres telesystem og fastnetlinjer til IP. Så I kan fortsætte med at bruge jeres telesystem og fastnettelefoner præcis som hidtil.

Det er gratis at opgradere til IP-telefoni og jeres nuværende abonnementspris fortsætter som hidtil. Bare hos DanDial Networks, som har mange års erfaring i telebranchen. Blandt andet med at konvertere fra fastnet til IP,  og derudover leverer vi kundeservice i topklasse.

Ring på 70122212 og få en snak om mulighederne for at give jeres telefongrej en foryngelseskur eller kontakt os på dandial@dandial.dk

Er tiden kommet til at skifte jeres telesystem ud inden ISDN linjerne udgår om et års tid

Vi kan tilbyde jer en hosted cloud løsning, hvis I vil skifte jeres ISDN-system ud med en telefoniløsning, der integrerer fastnet og mobil 100%.

Vores cloud løsning er egenudviklet og indeholder alle de funktioner, som en moderne teleløsning skal kunne. Samtidig er brugerfladen logisk og nem at bruge.

Læs mere om funktionerne her

Kontakt os

Ring på 70122212 og få en snak om en smart cloud løsning eller kontakt os på dandial@dandial.dk