FAQ – Internet & MMS

Spørgsmål og svar omkring internet og MMS

Hvordan opsætter jeg min mobil til internet og MMS?

Du skal have en datapakke på dit abonnement. De fleste mobiltelefoner nu til dags finder selv både internet og MMS indstillinger på netværket. Hvis ikke, så kontakt os på 70122212 og vi vil hjælpe dig med opsætningen.


Kan jeg sende emails fra min mobiltelefon?

Ja, på de fleste mobiltelefoner kan du nemt opsætte din e-mailkonto. Kik i din telefonmanual for at få vejledning til opsætningen.
De kontooplysninger, som du skal bruge til opsætningen, skal du have fra din mailudbyder.


Modtager man notifikation om dataforbruget?

Ja, brugeren modtager en SMS, når 75% af datapakken er brugt og igen ved 100%. Herefter går dataabonnementet i speeddrop og hastigheden nedsættes til 64/64 Kbits/s. Jeres administrator modtager ligeledes e-mail notifikationer ved 75% og 100%’s forbrug og kan så tage stilling til, om datapakken skal forhøjes.


Hvordan forhøjer jeg min datapakke?

Jeres administrator kan henvende sig på 70122212 eller sende en e-mail til dandial@dandial.dk, hvis I ønsker mere data.