Start dit eget B2B teleselskab

Få jeres eget B2B teleselskab, hvor I bestemmer og kan vokse med jeres ideer. Vi klarer alt det praktiske med teknik og fakturering, imens I koncentrerer jer om jeres kunder. I kan starte helt fra bunden eller vi kan hjælpe med at flytte eksisterende kundedatabase. 

Det er temmelig omkostningskrævende at opbygge sin egen infrastruktur og få de nødvendige aftaler med teleleverandører, men ved at leje jer ind på DanDials aftale med Danmarks bedste netværk og egenudviklede platform med mange features og unik driftssikkerhed (SLA 99,9), er etableringsomkostningerne meget overkommelige.

Med en SIP MVNO B2B aftale kan I tilbyde hostede løsninger med mobil- og voip-telefoni samt almindelige mobilabonnementer til jeres kunder. I kan selv stå for kundeservice og first line support eller også kan DanDial Networks klare serviceringen af jeres slutkunder.

3 nemme trin så er I kørende som teleselskab efter blot 4 uger:

1. Indgå aftale med DanDial om jeres teleselskab

2. Definer jeres slutkundeabonnementer

3. Brand jeres løsning med logo og farver på selvbetjeningssitet til jeres

slutkunder

I får stillet et afregnings- og kundeservicesystem til rådighed med eget navn og logo, og I får jeres egen mobil- og fastnetnummerserie. 

Herudover får I et unikt tilbudssystem med eget logo, egne abonnementer og skabeloner, så I hurtigt og effektivt kan beregne slutkundepriser.

Er du interesseret, så ring til Jesper Nørgaard på 70122212 og hør nærmere eller skriv til dandial@dandial.dk.