Professionelle headsets

Vi fører professionelle kontorheadsets fra Sennheiser og Jabra i høj kvalitet og vi dækker alle behov. Vi fører headsets til bordtelefoner, mobiltelefoner og computere.

Køber I headsets hos os er der 2 års garanti på alle headsets og DanDial Networks er også behjælpelig med installation.

Sennheiser D10 Phone

Kompatibel med Snom bordtelefoner
Sennheiser D10 Phone er et trådløs headset i et enkelt design til den aktive headsetbruger. Kan bæres både med hovedbøjle og ørekrog. D10 Phone kan holde op til 180 m. fra stationen og passer i både højre og venstre øre.

Pris 1.799 kr. ekskl. moms

Sennheiser DW Office Phone

Kompatibel med Snom bordtelefoner
DW Office Phone er et ensidet letvægts DECT headset til bordtelefon. Det er brugervenligt og komfortabelt – og det elegante design sætter fokus på komfort og effektivitet.

Pris 2.259 kr. ekskl. moms

Sennheiser DW Pro 1 Phone

Kompatibel med Snom bordtelefoner
Headsettet er indbegrebet af brugervenlighed og komfort. Pro 1 Phone er ekstrem komfortabelt at have på dagen lang og headsettets Sennheiser HD lyd giver en klar og varm lyd i høj kvalitet.

Pris 2.259 kr. ekskl. moms

Sennheiser DW Pro 2 Phone

Kompatibel med Snom bordtelefoner
Trådløs kommunikation har aldrig været nemmere. Med DW Pro 2 Phone skal du ikke bekymre dig om batterilevetid eller rækkevidde – du får taletid til en hel arbejdsdag og ekstra lang rækkevidde. Headsettet har 2 højtalere og kan anbefales til små kontorer med flere medarbejdere til stede.

Pris 2.459 kr. ekskl. moms

Sennheiser DW Pro 1 UC ML

Kompatibel med Snom bordtelefoner & computer
Trådløs kommunikation har aldrig været nemmere. Med DW Pro 1 UC ML skal du ikke bekymre dig om batterilevetid eller rækkevidde – du får taletid til en hel arbejdsdag og ekstra lang rækkevidde.

Pris 2.699 kr. ekskl. moms

Sennheiser DW Pro 2 UC ML

Kompatibel med Snom bordtelefoner & computer
Trådløs kommunikation har aldrig været nemmere. Med DW Pro 2 UC ML skal du ikke bekymre dig om batterilevetid eller rækkevidde – du får taletid til en hel arbejdsdag og ekstra lang rækkevidde. Headsettet har 2 højtalere og kan anbefales til små kontorer med flere medarbejdere til stede.

Pris 2.899 kr. ekskl. moms

Sennheiser MB Pro 1

Bluetooth headset til mobil
Sennheiser MB PRO 1 er et mono premium Bluetooth headset til erhvervsfolk, som har brug for trådløs kommunikationsfrihed, fremragende lydkvalitet samt ekstraordinær bærekomfort.

Normalpris 1.199 kr. ekskl. moms

Lige nu kun Kr. 999,- og fri fragt.

Sennheiser MB Pro 1 UC ML

Bluetooth headset til mobil & computer
Sennheiser MB PRO 1 UC ML er et mono premium Bluetooth headset til erhvervsfolk, som har brug for trådløs kommunikationsfrihed, fremragende lydkvalitet samt ekstraordinær bærekomfort. Dette headset er også kompatibelt til PC/Mac og har ladestation.

Pris 1.649 kr. ekskl. moms

Sennheiser MB Pro 2

Bluetooth headset til mobil
Sennheiser MB PRO 2 er et duo Bluetooth headset til erhvervsfolk, som har brug for trådløs kommunikationsfrihed, fremragende lydkvalitet samt ekstraordinær bærekomfort.

Pris 1.349 kr. ekskl. moms

Lige nu kun Kr. 1.099,- og fri fragt.

Sennheiser MB Pro 2 UC ML

Bluetooth headset til mobil & computer
Sennheiser MB PRO 2 UC ML er et duo Bluetooth headset til erhvervsfolk, som har brug for trådløs kommunikationsfrihed, fremragende lydkvalitet samt ekstraordinær bærekomfort. Dette headset er også kompatibelt til PC/Mac og har ladestation.

Pris 1.799 kr. ekskl. moms

Ovenstående er et udvalg af vore mest populære headsets fra Sennheiser. Vi tilbyder også headsets fra Jabra. Kontakt os på 70122212, hvis I ønsker et tilbud på en bestemt model. I kan få inspiration her