Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Hosted telefoni

 

Fastnet og mobil i samme løsning

 
Som kunde får i en driftssikker og brugervenlig løsning og landets bedste mobildækning (TDCs mobilnet). Vi sætter en ære i at give en god service, så kunden altid oplever personlig og effektiv rådgivning og support.
 
I dag vælger langt de fleste virksomheder en hosted telefoniløsning, når de skifter deres eksisterende teleløsning ud.  Hvorfor gør de egentlig det? Årsagerne er mange.
 
Frihed og fleksibiliet
 
Frihed og fleksibilitet er centrale nøgleord.  Uanset om medarbejderne er i virksomheden, i bilen, på farten eller arbejder hjemmefra, kan de kobles på samme løsning. De har friheden til selv at besvare opkald eller lade dem gå videre til en kollega eller kø. Medarbejderen kan styre alt dette via vores realtime web app -  så I går ikke glip af vigtige samtaler med en hosted løsning.
 
Løsningen er også ideel til virksomheder med flere lokationer, ligesom flere virksomheder på samme adresse kan dele den samme løsning.
 
Integration af fastnet og mobil
 
Man kan integrere al virksomhedens telefoni i samme løsning, da mobil- og fastnetnumre er på samme platform. Det giver fuldt overblik over, om den enkelte bruger er optaget eller ledig. Det gælder uanset om brugeren har en fastnet-, IP- eller mobiltelefon. 
 
Den enkelte bruger kan få den telefon han ønsker, uanset om det er en mobiltelefon, GSM-bordtelefon eller stationær-/bærbar fastnettelefon. Brugere med både fastnettelefon og mobiltelefon, kan få telefonerne til at spille 100% sammen.
 
Det er billigt at komme i gang og DanDial tager ansvaret og håndterer alle faser i implementeringen! 
 
Der er ingen tung investering i hardware eller dyre implementeringsomkostninger, og virksomheden betaler kun for de brugere, der aktuelt er koblet på løsningen. 


Lyder dette interessant så kontakt os med det samme på tlf 70122212 eller klik her


 
Få flere gode grunde til at skifte til en hosted løsning fra DanDial Networks:
Almindelige vilkår og betingelser for hosted telefoni:
Ved køb af en hosted PBX løsning hos DanDial Networks a/s får kunden en fast projektkoordinator, som følger opgaven gennem hele forløbet for at sikre en succesfuld implementering: