Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Få dit eget B2B teleselskab


Få jeres eget teleselskab, hvor I bestemmer og kan vokse med jeres ideer. Vi klarer alt det praktiske med teknik og fakturering, imens i koncentrerer jer om jeres kunder. I kan starte som ny eller vi kan nemt hjælpe med at flytte eksisterende kundedatabase. 

Det er temmelig omkostningskrævende at opbygge sin egen infrastruktur og få de nødvendige aftaler med teleleverandører, men ved at leje jer ind på DanDials eksisterende platform er etableringsomkostningerne meget overkommelige.

Med en SIP MVNO aftale kan I tilbyde hostede løsninger med mobil- og voip-telefoni samt almindelige mobilabonnementer til jeres kunder. I kan selv stå for kundeservice og first line support eller købe ydelserne hos DanDial.

3 nemme trin så er I kørende som teleselskab efter blot 4 uger:

1. Opret aftale med DanDial om jeres teleselskab

Lej jer ind på DanDials SIP MNVO aftale med Danmarks bedste netværk og vores egenudviklede hostede platform med mange features, høj kvalitet og unik driftssikkerhed (SLA 99,9%).

2. Brand jeres løsning med logo og farver på kundens selvbetjening og faktura

3. Godkend jeres løsning og gå live


I får stillet et afregnings- og kundeservicesystem til rådighed med eget navn og logo, og I får jeres egen mobil- og fastnetnummerserie. 

Herudover får I et unikt tilbudssystem med eget logo, egne abonnementer og skabeloner, så I hurtigt og effektivt kan beregne slutkundepriser.

Er du interesseret, så ring til Jesper Nørgaard på 70122212 og hør nærmere eller skriv til dandial@dandial.dk.