Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

TDC bygger Danmarks bedste mobilnetværk - og det får I som DanDial kunde glæde af.

 


 
Glæd Jer – om kort tid er TDC’s nye supernetværk en realitet. 
TDC er i fuld gang med at udbygge 4G netværket. I store dele af landet, primært Sjælland, er 4G i drift og herudover er både 2G og 3G netværket optimeret yderligere – resultatet er mærkbart!

Tjek her hvornår 4G samt 2/3G er klar i jeres postnummer.
 
Mens TDC arbejder på højtryk på mobilmasterne, kan der forekomme ekstraordinære forstyrrelser på netværket, men tro os, det er værd at vente på det ny supernetværk! TDC ryddede nemlig bordet ved Erhvervsstyrelsens auktion over 4G licenser, hvor TDC vandt fire ud af fem 4G licenser på 800 MHz højhastighedsfrekvensbåndet i Danmark. TDC får ubestridt markedets bedste net.

Læs mere her 

Men hvad betyder det for Jer som DanDial kunde?
Da alt DanDials mobiltelefoni og datatrafik kører via TDC’s netværk, vil I som DanDial kunde kunne mærke en kraftig forbedring af talekvaliteten samt hurtigere surfen, streaming og download grundet en langt bedre dækning. Og sidst men ikke mindst vil I nu få muligheden for rigtig 4G dækning .
 
Jeres nuværende abonnementer er allerede klargjorte til 4G og I kan selv tilmelde 4G på de enkelte mobilnumre via www.dandialmobil.dk under menuen ”tjenester & pakker”. Det koster 39 kr. om måneden at få 4G dækning. Udover tilgængeligheden af 4G i netværket, skal mobiltelefonen og SIM-kortet understøtte 4G. I skal muligvis have nyt SIM-kort.

Ring og hør nærmere på 70122212.