Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Om DanDial Networks?

 

DanDial Networks a/s sælger og installerer hosted IP og mobil telefoni koncepter til det danske erhvervsliv.


Vi har været i branchen siden teleliberaliseringen i 1989, og installeret mere end 3.500 teleløsninger. Derved har vi oparbejdet en unik kompetence og erfaring, der kommer kunderne til gode.

Hvorfor vælge DanDial Networks A/S
 
Vil have en løsning der virker, som er konkurrencedygtig og nøjagtigt matcher jeres virksomheds særlige behov? Forventer I herudover en personlig og effektiv rådgivning og service- også efter løsningen er implementeret – så skal I handle med DanDial Networks.
 
I kan lave en aftale DanDial Networks helt uden binding, så vi leverer god kvalitet og personlig og effektiv kundeservice hver eneste dag for at fastholde vore gode kunder og tiltrække nye loyale kunder.
 
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og benytter Danmarks bedste backbone og mobilnet. Kun det bedste er godt nok til vore kunder, så vi køber grossist hos TDC Wholesale. Derfor går gode priser og fantastisk kvalitet hånd i hånd hos os.
 
Vore medarbejdere er dygtige og erfarne og lægger sig altid i selen for at løse en opgave professionelt og til kundens fulde tilfredshed.
 

Book et møde

Via nedenstående formular kan I booke et møde med DanDial. I har tre valgmuligheder:


Book her:


Firma :             

Kontakperson: 

Telefon:           

Email:              

Type besøg:  

Kontakt


DanDial Networks A/S
Hasserisvej 126
9000 Aalborg

Tlf. 7012 2212
Fax. 7012 2202
CVR nr. 21497479 

Web: www.dandial.dk
Email: dandial@dandial.dk