Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Sikkerhedskopi af iphone


Her er en vejledning i hvordan man sikkerhedskopierer en iphone i itunes til PC.
 
itunes kan du downloade her http://www.apple.com/dk/itunes/download/
 
 
Start itunes op og klik på iPhone øverst til højre (markeret gul på billedet) . Klik ikke der hvor der er markeret et rødt kryds da det frakobler telefonen fra itunes/PC'en.Herefter skal I klikke på "Sikkerhedskopier nu" og følge instrukserne.
Hvis I skal skifte til en ny iphone kan I herefter tilslutte den ny iphone til itunes og trykke på "Gendan Sikkerhedskopi...". Se nedenunder.
NB!  Vedrørende iPhone 4 og simkort fra DanDial

Er i ejer af en iphone 4 så skal mobilen tilsluttes itunes hvis i har skiftet til et simkort fra DanDial. Dette for at aktivere simkortet på netværket samt at hente internet opsætning ned.

Dette sker pr. automatik på de nyere iphone modeller (4S, 5C, 5 & 5S)

Endvidere er var en del teleselskaber som låste iphone 4'eren til deres eget netværk i sin tid - men her fortæller iTunes det, hvis det er tilfældet. 

Hvis den er låst til et andet selskabs netværk får man følgende besked i iTunes - "SIM-kortet i denne iPhone ser ikke ud til at være understøttet. Kun kompatible kort fra en understøttet udbyder kan bruges til at aktivere iPhone. Indsæt det SIM-kort, der fulgte med din iPhone, eller besøg en understøttet udbyder."

Herefter må man tage fat i sin tidligere udbyder for at få den låst op.