Forhandler

Forhandler aftale

Sælg DanDials teleløsninger og få en ekstra indtægtskilde til din virksomhed. Som forhandler for DanDial får du et ekstra produkt i tasken, som du kan sælge til din kundeportefølje.

Du har måske en virksomhed indenfor eksempelvis IT, Web, tele, alarm eller lignende, og du har et godt netværk, som du i forvejen servicerer, men ønsker et godt supplement og ser muligheder i et samarbejde med DanDial.

DanDial klarer implementering, programmering, support og fakturering, og dermed kan du fokusere 100% på at skræddersy den rette løsning til din kunde.

Du vil naturligvis få en grundig gennemgang af produktporteføljen og de forskellige teleløsninger, vi tilbyder. DanDial støtter dig som forhandler med viden og support, og du får en fast kontaktperson tilknyttet.

Du får stillet et unikt tilbudssystem med eget logo, egne abonnementer og skabeloner, så du hurtigt og effektivt kan beregne slutkundepriser. 

Som forhandler får du en attraktiv provision enten som kick-off pr. kunde eller pr. sim-kort. Eller du får en fast provision af slutkundens fakturaomsætning hver måned.

Uanset om du taler telesprog eller ej, skal vi nok klæde dig på med viden om de produkter, som du ønsker at sælge. Det kan være hostede løsninger med mobil- og IP-telefoni, almindelige mobilabonnementer, SIP-trunks, bredbånd, fax2email eller fastnet.

Læs mere om vores telefoniløsninger her

Ønsker du mere info om at blive forhandler?

Ring eller skriv til Susanne på 70122212 eller sdj@dandial.dk