Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

MitDanDial App'ens funktionalitetApp'ens formål

Vi har udviklet MitDanDial app'en, for at gøre Jeres teleløsning endnu mere overskuelig og nem at gå til for Jer som bruger.

Det har blandt været et af vores mål at afskaffe de klassiske tastekoder -  **Lokal nummer#  for annonceret omstilling for eksempel samt at aflytte telefonbeskeder på en nemmere måde.

Men dertil at der kommet en masse andre funktioner som vi vil komme nærmere ind på i det nedenstående. 

Vi anvender selvfølgelig vores mobile netværk til samtaler modsat andre apps, der anvender IP-telefoni over en dataforbindelse. Du vil derfor opleve den samme høje samtalekvalitet, som du er vant til.

Omstilling af kald

Det har aldrig været nemmere at omstille kald. Ingen smarte tastekoder, og alting er nu visuelt overskueligt. 

Du kan vælge at omstille et kald direkte eller snakke med personen først, inden du stiller opkaldet videre.

F.eks. Du modtager et kald som du gerne vil omstille til din kollega - så du åbner app'en under samtalen og vælger typen af omstilling og derefter en person fra din kontaktbog i app'en, og trykker omstil. (Se billedet til højre).

Udover omstilling har du også mulighed for at tilføje personer til en samtale. Har du eksempelvis brug for en kollegas hjælp til at besvare en kundehenvendelse, kan du nemt tilføje vedkommende til samtalen, og I kan derved sammen hjælpe kunden.

Online kontaktbog

Det er altid vigtigt, at man hurtigt kan få fat i den rette person. På den baggrund har vi lavet en kontaktbog, der kombinerer dine eksisterende kontakter med dine kollegaer fra DanDials hosted PBX.

Du kan se hvilke af dine kontakter, der er optaget eller ledige. Du kan også se deres lokalnummer og hvilken MitDanDial profil, der er aktiv hos vedkommende.

Du kan selvfølgelig sortere i dine kontakter, så du kun får vist dine iPhone kontakter (Eksterne) eller dine Kollegaer (Interne).


Visuel telefonsvarer

Vi giver dig adgang til en overskuelig telefonsvarerindbakke, der
indeholder alle dine beskeder.

Du kan nemt aflytte dem, spole frem og tilbage, slette eller
ringe tilbage.

Andre funktioner

Du kan nemt skifte din MitDanDial profil via app'en.

Dette giver dig mulighed for at ændre, hvordan du ønsker at modtage dine kald, samt hvilket nummer du viser, når du ringer til andre.

Du kan endvidere logge på et eksisterende telefonmøde eller oprette et adhoc telefonmøde og ring deltagerne op. Både interne og eksterne kontakter kan ringes op.

Du har også et overblik over virksomhedens køer og her kan du også nemt log af/på køerne med et fingertryk.
 


FAQ - De mest stillede spørgsmål om MitDanDial App'en - Klik her