Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

SIP trunk


Hvad end i er på jagt efter at få en SIP trunk tilknyttet jeres virksomhed, eller gerne vil vide mere om, hvad en SIP trunk egentlig er, bør i følge med her.

Hvad er en SIP trunk? En lidt avanceret forklaring

En SIP (Session Initiation Protocol) trunk er en logisk forbindelse, der bruger SIP til at kommunikere via internettet – mellem en kundeplacering og en internet telefoni-udbyder – som overfører SIP opkaldet til et PSTN (offentligt telefonnet med omkobling)

For at opsummere det: SIP er realtidskommunikationsproceduren for et Voice over IP telefonisystem.

Hvorfor DanDial?

DanDial har eksisteret siden teleliberaliseringen fandt sted i 1989. Siden da har vi opbygget en unik kompetence og erfaring når det kommer til teleløsninger, hvilket kan ses vores mere end 3.500 udførte opgaver for vores kunder igennem årene.

Hvis i leder efter en løsning der altid virker, er konkurrencedygtig, samt matcher jeres virksomheds unikke behov, er i kommet til det rette sted. Hos DanDial efterlader vi altid vores kunder med et godt indtryk af at have modtaget en personlig og effektiv rådgivning og service.

Vi har valgt at kundetilfredsheden altid skal komme først. Derfor har vi valgt at benytte Danmarks bedste backbone og mobilnet, i form af TDC. Vi køber ind hos TDC Wholesale, hvilket betyder at vores kunder kan benytte TDC’s produkter til en lavere pris end man kan finde andre steder.

Vores medarbejdere er veluddannede, professionelle og altid i godt humør – vi garanterer at i altid vil være tilfredse med vores produkter og service.

Kontakt os hvis i er i tvivl om hvor vidt en SIP trunk er noget for jer

Et koncept som SIP trunking kan være svært at forklare på tekst. Derfor ser vi gerne at i kontakter os, enten via telefon eller e-mail, så vi bedre kan forklare hvad konceptet går ud på.

Vi kan kontaktes på telefonnummer: 70 12 22 12 eller e-mail: dandial@dandial.dk
 
Vi ser frem til at snakke med jer om jeres næste projekt