Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

IP telefoni erhverv


Leder i efter en pålidelig leverandør af IP telefoni til erhverv? Vi vil nedenfor give dig nogle gode grunde til, hvorfor i bør bruge vores ydelser.

Hvad er IP telefoni og hvorfor det er nyttigt for de fleste virksomheder

IP telefoni – også kendt som VoIP (Voice over IP) – er betegnelsen for teknologi til at transportere telefoni via et datanet, baseret på IP.

Nogle af fordelene ved at bruge IP telefoni til erhverv er at: Derfor bør i vælge DanDial som jeres næste leverandør af IP telefoni til erhverv

Siden vores opstart i 1989 har vi installeret mere end 3.500 teleløsninger. De mange løsninger har gjort at vi kan klare selv de sværeste og mest komplicerede opgaver. Vores store erfaring er jeres garanti for, at i altid kan forvente et godt resultat.

Så hvis i er på jagt efter en virksomhed – som er konkurrencedygtig, erfaren og professionel – der kan klare jeres IP telefoni problemer, kan i trygt vælge os.

Vi giver jer mulighed for at lave en aftale med os, helt uden binding. Hos DaniDial går vi ikke på kompromis med kvaliteten – derfor benytter vi Danmarks bedste backbone og mobilnet, så i altid er sikret en forbindelse af højeste kvalitet.

Kontakt os for at høre mere
Hvis IP telefoni til erhverv lyder som noget i er interesserede i, kan i kontakte os på telefonnummer: 70 12 22 12 eller via e-mail: dandial@dandial.dk

Vi har også en brugervenlig mødebooking formular, hvor i på mindre end 5 minutter, kan booke et møde med os.