Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Hosted telefoni


Få en smart løsning til jeres virksomhed i form af hosted telefoni – fastnet og mobil i samme løsning.

Hvis i gerne vil modtage landets bedste mobildækning fra TDCs mobilnet – samt have en driftsikker og brugervenlig løsning til jeres hosted telefoni – kan vi her hos DanDial uden tvivl opfylde jeres behov. Som kunde hos os vil i straks mærke, at vi lægger vægt på personlig og effektiv rådgivning – vores kunder skal ikke mangle noget.

En stor del af danske virksomheder vælger i dag hosted telefoni, når de skal udskifte deres forhenværende telefonløsning. Men hvorfor er det lige de gør de? Vi mener at nogle af årsagerne er:

1.Fleksibilitet og frihed

Nogle af de største fordele ved hosted telefoni er den frihed og fleksibilitet man får. Lige meget hvor medarbejderne befinder sig (derhjemme, i en bil, med offentlig transport) er de koblet på den samme løsning.

Det er nemt at viderestille, besvare eller sætte folk der ringer i kø, hvis tidspunktet ikke er helt ideelt eller medarbejderen er i gang med noget andet arbejde. Med en hosted telefoniløsning går virksomheden ikke glip af et eneste opkald.

Hosted telefoni er en smart løsning til virksomheder der har flere afdelinger rundt omkring i landet, og virksomheder på samme adresse kan også dele samme løsning.

2.Integration af mobil så vel som fastnet

Som skreven ovenfor så kan man med en hosted telefoniløsning sørge for, at alle virksomhedens telefoni – både mobil, IP og fastnet – finder sted på samme platform. Det giver virksomheden et enormt overblik over hvilke medarbejdere der er ledige eller optaget, hvilket er nyttig information, når der skal viderestilles.

3.Det er billigere end i tror

Vores hosted telefoniløsning kræver ikke investering i hardware eller dyre implementeringsomkostninger, og som virksomhed betaler man kun for de medarbejdere, der aktuelt er koblet på løsningen.

Hvis det lyder som noget i kunne have interesse i, kan i ringe til os på: 70 12 22 12
Vi ser frem til at arbejde sammen med jer