Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Hosted PBX

 

Få en professionel og pålidelig hosted PBX løsning. Hos DanDial har du en fast projektkoordinator i forbindelse med en hosted PBX løsning. Det skaber synergi og tryghed.

Med en hosted PBX løsning hos DanDial, får din virksomhed automatisk tilknyttet en faglig stærk projektkoordinator, der kender til præcis din virksomheds struktur og opsætning. 

 

Hosted PBX med personlig projektkoordinator

Hos DanDial er vi klar over at telefoni og bredbånd, er livsvigtige kommunikationsplatforme i de fleste danske virksomheder. Der tåles ikke længerevarende nedbrud, ligesom lange overgangsfaser med gener og ustabilitet koster alt for mange penge og kræfter. Vi tilknytter derfor altid en projektkoordinator til en hosted PBX løsning hos os.

Den tildelte projektkoordinator vil altid kunne tilbyde stor faglig viden, stor erfaring inden for hosted PBX og ikke mindst vil din virksomhed have en personlig problemknuser til rådighed. 

Projektkoordinatoren vil være med gennem hele forløbet, og er din garanti for at implementeringen går som planlagt.

Ved et skifte af hosted PBX løsning

Når din virksomhed skifter hosted PBX løsning, vil vores projektkoordinator blandt andet varetage følgende opgaver:

Få mere at vide om hosted PBX hos DanDial

 

Er du i tvivl om noget, har du yderligere spørgsmål, eller vil du tale om hosted PBX med DanDial, er vi parate til at hjælpe dig og din virksomhed videre på telefon: +45 70 12 22 12 eller på e-mail dandial@dandial.dk