Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Fastnettelefoni erhverv


Hvis i leder efter et godt tilbud på fastnettelefoni til erhverv, bør i kigge med her.

Vi er en telefonivirksomhed der sælger og installerer hosted IP og mobil telefoni koncepter til det danske erhvervsliv – noget som vi har gjort siden 1989.
Siden vi begyndte har vi installeret mere end 3500 teleløsninger til vores glade kunder, og vi har helt sikkert den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

Vælger i en løsning hos os, kan vi tilbyde jer fastnettelefoni der kører på TDC’s platform. Kort sagt får i landets bedste kvalitet – til en reduceret pris. Hvis i allerede har en fastnettelefoni løsning med en anden virksomhed, er det heller ikke noget problem.

Selve flytningen af abonnementerne er 100% administrativt, så i kommer ikke til at mærke nogle tekniske eller funktionelle ændringer mens vi arbejder i baggrunden – det eneste i kommer til at
mærke er en mindre telefonregning.

Kontakt og tilmeldingsformular

Hvis i kunne tænke jer at høre mere om hvad vi kan tilbyde fastnettelefoni til erhverv, kan vi træffes på dette nummer: 70 12 22 22. Når i ringer til os, vil i altid får en rar og kompetent medarbejder i røret, uden at i behøver at gå igennem en bøvlet og irriterende tastemenu.

Vi stræber altid efter at sørge for, at den første medarbejder i snakker med kan svare på jeres spørgsmål. Da vi er en mindre virksomhed, er dette dog ikke altid muligt. I tilfælde af at sådan noget sker, bliver henvendelsen sendt videre til den kollega, der bedst kan løse opgaven. Vi er klar over hvor utålelig en lang ventetid kan være, derfor bruger vi meget tid og mange ressourcer på at gøre det så gnidningsfrit som muligt – for vores kunder er kun det bedste godt nok.

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag fra klokken 8 til 16
Fredag fra klokken 8 til 15:30