Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Bredbånd erhverv


DanDial er din professionelle leverandør af bredbånd til erhvervsvirksomheder. Din virksomhed er bedst tjent med en pålidelig leverandør af bredbånd til erhverv.

Som leverandør af kvalitets bredbånd til erhvervslivet i mere end 25 år, kan DanDial tilbyde et højt fagligt niveau kombineret med fornuftige priser og en uovertruffen kundeservice. 

 

Bredbånd til erhvervslivet i over 25 år

DanDial leverer kvalitets bredbånd til erhvervslivet i Danmark, og har serviceret vores mange kunder siden 1989. Vi tror blandt andet på, at god kundeservice, professionel support og konkurrencedygtige priser er med til at bevare og sikre vores fremadrettede succes. 

Vores veludbyggede support og kundeservice, er godt rustet til at løse selv de mest komplicerede teleopgaver. Giv os mulighed for, at bevise vores professionelle og løsningsorienterede værdi. 

Giv os et kald og lad os tale om en løsning til din virksomhed. Vi tilbyder alle kvalitetsløsninger inden for telefoni og bredbånd til erhvervslivet.

Bredbånd på erhvervslivets fortrukne net

Som en udviklingsorienteret leverandør af bredbånd til erhvervslivet, er vi altid opdateret med de nyeste krav og muligheder som markedet byder på. Vi følger konstant udviklingen i priser, kvalitet og produkter, og kan derfor tilbyde dig og din virksomhed markedets bedste og billigste telefoni- og bredbåndsløsninger.

DanDial leverer kvalitets bredbånd på erhvervslivets foretrukne net fra TDC. Vi kan derfor altid garantere en ekstrem god tilgængelighed og båndbredde. 

 

Bredbånd på erhvervslivets vilkår

Hos DanDial er du fri som fuglen hvis du ønsker det. Vi tilbyder løsninger uden binding, således du til enhver tid kan skifte udbyder. Har du eksempelvis en sæsonpåvirket virksomhed, kan netop denne aftale være en fornuftig og besparende løsning.

Er du i tvivl om noget i den forbindelse, har du yderligere spørgsmål, eller vil du bestille bredbånd til erhvervsvirksomheden med det samme, er vi parate til at hjælpe dig og din virksomhed videre på telefon: +45 70 12 22 12 eller på e-mail dandial@dandial.dk