Fjern
Support
Support
Gå til support
Mit
DanDial
Mit DanDial
Kurv
0 varer i kurv

Billig telefoni og bredbånd

 

DanDial er din virksomheds pålidelige leverandør af billig telefoni og bredbånd. Vi følger altid udviklingen i priser, kvalitet og produkter. Vi kan derfor tilbyde dig og din virksomhed billig telefoni og bredbånd, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du søger efter en professionel leverandør af billig telefoni og bredbånd, er det vigtigt at baggrundstjekke hvilke kvaliteter og net den pågældende leverandør opererer på. DanDial leverer billig telefoni og bredbånd på Danmarks bedste net.

Billig telefoni og bredbånd i mere end 25 år

 

DanDial har leveret kvalitets teleløsninger til vores kunder siden 1989. I mere end 3500 tilfælde har vi leveret billig telefoni- og bredbåndsløsninger til danske virksomheder. Med en veludbygget support og kundeservice, er vi godt rustet til at løse selv de mest komplicerede teleopgaver. 

Prøv os bare af, giv os et kald og lad os tale om en løsning til din virksomhed. Vi kan med garanti tilbyde billig telefoni og bredbånd, der kan konkurrere med den løsning, som du har i dag.

Billig telefoni med bredbånd hos DanDial

Netop vores branche og de produkter vi leverer, er igennem en rivende udvikling, der har haft fart på siden vi startede med at levere billig telefoni og bredbånd for 25 år siden.

I dag kan du få en hurtig bredbåndsforbindelse i løbet af en dag eller to. Ligesom flytning af numre samt udbyder kan ske lynhurtigt i forhold til da vi startede i branchen. De fleste produkter er ligeledes blevet meget mere transparente, og det er derfor nemmere at gennemskue om man har en løsning med billig telefoni og bredbånd, eller om aftalen/løsningen trænger til en professionel gennemgang.

Se vores bud på billig telefoni og bredbånd her på hjemmesiden

Har du et standardprodukt i dag, kan du med fordel tjekke om du får billig telefoni og bredbånd hos din nuværende leverandør, set i forhold til vores priser her på hjemmesiden. 

Er du i tvivl om noget i den forbindelse, har du yderligere spørgsmål, eller vil du bestille billig telefoni og bredbånd hos DanDial med det samme, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig og din virksomhed videre. 

Kontakt os på telefon: +45 70 12 22 12 eller send en e-mail på dandial@dandial.dk, så vil vi give dig markedets bedste kundeservice med det samme.